585 967 820

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola a mateřská škola Skrbeň, p.o.

Kontakty na správce najdete v záložce Kontakty.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce, Základní škola a mateřská škola Skrbeň, jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v  obci/ ve škole/ ve školce. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: adela.poncova@sms-sluzby.cz, tel: 733 527 118

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v  záklaní škole nebo mateřské škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce základní školy nebo mateřské školy.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  záklaní škole a mateřské škole Skrbeň (odborně řečeno – naše škola nebo školka je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON).  Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ve spodní části této webové stránky.
  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu skola@skolaskrben.cz nebo msskrben@seznam.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na základdní školu nebo mateřskou školu dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.


dbimg/zsams_skrben_zazn_o_cinn_zprac_na_web1_2022.pdf

dbimg/zsams_skrben_zazn_o_cinn_zprac_na_web_2_2022.htm

§ 45  zákona o zpraování osobních údajů (v legislaivním procesu)

ČL.38. odst. 5 ON 

 

Jídelní lístek

Po
06.02.
Polévka
Bramborová polévka
Hlavní chod
Hrachová kaše, párek, okurek, chléb, sirup

Út
07.02.
Polévka
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Hlavní chod
Kuře na paprice, těstoviny, minerálka

St
08.02.
Polévka
Vývar s rýží
Hlavní chod
Čevabčiči s oblohou, brambor, džus

Čt
09.02.
Polévka
Květáková polévka
Hlavní chod
Štěpánská pečeně, rýže, zeleninový salát, sirup


10.02.
Polévka
Frankfurtská polévka
Hlavní chod
Bramborové šišky s mákem nebo perníkem, ovoce, mléko
O škole
Základní škola a mateřská škola Skrbeň,
příspěvková organizace
U Školy 1/122 783 34 Skrbeň
Zřizovatel: Obec Skrbeň
Právní forma: obec, IČ 006 356 693
Sídlo: Na Návsi 2 783 34 Skrbeň
Kontakty
Telefon: 585 967 820
E-mail: skola@skolaskrben.cz
Web: http://www.skolaskrben.cz
Změnit nastavení
© 2015 ZŠ a MŠ Skrbeň
Tvorba WWW stránek, design - RTNext, v.o.s.