585 967 820

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola a mateřská škola Skrbeň, p.o.

Kontakty na správce najdete v záložce Kontakty.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce, Základní škola a mateřská škola Skrbeň, jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v  obci/ ve škole/ ve školce. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: adela.poncova@sms-sluzby.cz, tel: 733 527 118

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v  záklaní škole nebo mateřské škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce základní školy nebo mateřské školy.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  záklaní škole a mateřské škole Skrbeň (odborně řečeno – naše škola nebo školka je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON).  Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ve spodní části této webové stránky.
  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu skola@skolaskrben.cz nebo msskrben@seznam.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na základdní školu nebo mateřskou školu dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.


dbimg/zsams_skrben_zazn_o_cinn_zprac_na_web1_2022.pdf

dbimg/zsams_skrben_zazn_o_cinn_zprac_na_web_2_2022.htm

§ 45  zákona o zpraování osobních údajů (v legislaivním procesu)

ČL.38. odst. 5 ON 

 

Jídelní lístek

Po
15.07.
Polévka
Krupicová polévka
Hlavní chod
Kuřecí plátek na bylinkách, brambor, okurkový salát, sirup

Út
16.07.
Polévka
Cibulová polévka
Hlavní chod
Zapečené těstoviny, červená řepa, džus

St
17.07.
Polévka
Květáková polévka
Hlavní chod
Pečené kuře, rýže, zeleninový salát, maierálka

Čt
18.07.
Polévka
Pórková polévka
Hlavní chod
Vepřové výpečky, zelí, brambor, sirup


19.07.
Polévka
Fazolová polévka
Hlavní chod
Dětská krupice, ovoce, mléko
O škole
Základní škola a mateřská škola Skrbeň,
příspěvková organizace
U Školy 1/122 783 34 Skrbeň
Zřizovatel: Obec Skrbeň
Právní forma: obec, IČ 006 356 693
Sídlo: Na Návsi 2 783 34 Skrbeň
Kontakty
Telefon: 585 967 820
E-mail: skola@skolaskrben.cz
Web: http://www.skolaskrben.cz
Změnit nastavení
© 2015 ZŠ a MŠ Skrbeň
Tvorba WWW stránek, design - RTNext, v.o.s.